Ellen Iversen til BMS Herlev Wolfpack

Klubbens Dameligahold bliver forstærket til den kommende sæson!

Det er landsholdsspilleren Ellen Iversen, der har valgt at fortsætte karrieren her hos os i BMS Herlev, hvilket er en fantastisk nyhed.
Ellen er 21 år og har netop afsluttet et år i USA, hvor hun spillede college basket for Molloy College i New York.
Før Ellen rejste til USA spillede hun ligabasket for Virum, og i netop Virum var hvor hun fik sin basketballopdragelse.

Ellen er en klar forstærkning af dameholdet, og er dog også netop blevet udtaget til A-landsholdets bruttotrup frem mod EM kval. kampene til efteråret – ligesom Katrine Jessen er blevet det!
Sportschef Jesper Lundin udtaler: ”At Ellen har valgt at spille her i BMS Herlev er vi stolte over! Ellen har været på udkig efter en klub, hvor hendes fortsatte udvikling vil være i højsædet. Vi har 2 fantastiske trænere i Sam og Kimberly, og konceptet her hos os er netop udviklingen af den enkelte spiller. Jo bedre den enkelte spiller bliver, jo bedre bliver vi som hold – og dermed flere og flere sejre!

Vi kører uden udenlandske spillere igen den kommende sæson, så alt ansvaret, de svære/vigtige afslutninger og forsvar på modstandernes profiler skal derfor udføres af vores danske spillere, hvilket i den grad gør dem stærkere og bedre + at vi spiller udfordrende basket i begge ender af banen”

Vi glæder os til at se Ellen i aktion når sæsonen starter til oktober, og vi har ud over det sportslige også fået en super vellidt, udadvendt og glad ”pige” som nyt medlem af BMS Herlev familien.
Et stort velkommen til Ellen👍👏😊