Fysisk træner til U16/17 holdene

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at klubben har indgået en aftalen for sæsonen 2016/17 med den fysiske træner Simon Brockhusen.
Simon skal det første år stå for den fysiske træning for U16/17 herrerne og U16/17 damerne, og så håber vi, at vi med tiden kan udvide til endnu flere ungdomsårgange.
Vi ser det som et stort scoop, at vi har fået Simon ombord 🙂

Simon er 28 år gammel og bor i Herlev, er uddannet kiropraktor og aktuelt igang med mit sidste semester inden han også kan kalde sig læge.
Simon er for få dage siden blevet far til en lille pige sammen med hans kæreste Sara. Sara sidder i klubbens bestyrelse, så det hele bliver i “familien” 🙂
Simon har igennem de sidste 4 år arbejdet med flere ungdomslandshold i basketball, hvor han bl.a. andet har været med til EM som behandler på både U16 og U18 niveau. Han har i samme periode også været tilknyttet som fysisk træner på flere ungdomslandshold. Simon har siden 2014 drevet virksomheden Atlas Athletics som tilbyder behandling og genoptræning af atleter samt forebyggelse af skader igennem styrke- og performancetræning. I efteråret 2015 var han i 3 måneders praktik som strength and conditioning coach på Gonzaga University i USA, hvor han på tætteste hold var en del af den daglige fysiske træning af collegespillere i den allerbedste amerikanske række. Her havde Simon muligheden for at lære af en af de allerbedste styrketrænere i USA og har bl.a. været med til at træne spillere som Domantas Sabonis der netop er blevet draftet af OKC i NBA.
I kan læse mere om Simon her på hans hjemmeside: Tjek hjemmesiden her