Status på Lundaspelen 2017

Vi er netop vendt hjem efter en fantastisk tur til Lundaspelen. Der er ca.300 deltagende hold med til stævnet, så det er et stort basketstævne 🙂

Vi boede på Faladsskolen, da ligger tæt på Victoriastadion, hvor mere end halvdelen af vores 13 deltagende hold spillede deres puljekampe. Som noget nyt i år, var der både morgenmad, frokost og aftensmad på skolen, så det var ren verdensklasse 🙂

Der blev  i den grad hygget på tværs af holdene hjemme på skolen, og der blev bakket op til hinandens kampe, hvor det kunne lade sig gøre.

Turen har helt sikkert været en stor oplevelse for alle deltagerne, med masser af sjove historier og nye venskaber. For trænerne var det også en super tur, med masser af træner hygge på skolen om aftenen. Vi fik også fejret flere af ungernes fødselsdage.

Rent sportsligt var turen også en stor succes, men hvor nogle måske alligevel havde håbet på lidt mere. Vi var den klub med flest hold i finalerne igen i år. Hele 5 hold havde klaret den hele vejen til finalen, 5 hold nåede semifinalen. Det var U11 drenge, U18 herre, U11 piger, U13 piger og U14 pigerne, der kom i finalen. Det endte med guld til U11 pigerne, U13 pigerne og U14 pigerne. U11 drengene og U18 herrerne måtte “nøjes” med sølvmedaljer efter en flot turnering!

U12 drengene tabte en tæt semifinale med 3 point til et tysk hold, der efterfølgende vandt finalen med 25 point.

U14 drengene tabte semifinalen til Amager efter 2 gange overtid. I den ordinære kamp ramte Amager en buzzer langt udefra, som skaffede dem overtiden. Den var svær at sluge for vores dygtige drenge. Specielt når man skulle sidde og se Amager spille finale i den vildeste kulisse dagen efter 🙁

U15 damerne tabte i semifinalen til Marbo i en kamp, hvor vores piger var rigtig tæt på. Marbo vandt efterfølgende finalen over Hørsholm med hele 45 point, så vi kan vidst kalde vores semifinale for den moralske finale!

Vores U12 piger og U15 herre tabte også i semifinalen med henholdsvis 11 og 8 point.

U16 herrerne tabte i kvartfinalen til Frankfurt. Frankfurt vandt finalen klart. Vores drenge førte med 12 point ved halvleg, men gik lidt kolde til sidst og Frankfurt vandt med 5 point.

U13 drengene, der til dagligt er vores U14 grandprix hold, gik i B slutspillet, hvor de tabte kvartfinalen.

U11 drenge Blåt hold, gik også i B slutspillet, hvor de klarede den hele vejen til finalen, hvor de  så tabte med 5 point.

En fantastisk Lund tur er slut, og og en masse trætte spillere og endnu mere trætte trænere, slapper nu lidt af, men glæder sig allerede til næste års Lundaspelen