DM finalerne godt igang….

Som tidligere skrevet har vi ikke færre end 6 ungdomshold i DM finalerne, og finalerne for U17 herre, U17 damer og U19 herre er godt i gang 🙂

U17 herrerne spiller mod Hørsholm, og i en fuldstændig proppet Rosenlund vandt vores drenge den første finale sidste tirsdag. I søndags blev kamp 2 spillet i Hørsholm Hallen, og desværre tabte vores drenge den kamp, så stillingen nu er 1-1. Det betyder, at 3. og afgørende kamp spilles nu på søndag kl. 1600 i Rosenlund Hallen!

U17 damerne spiller mod de Nordiske mestre fra Åbyhøj, som vores piger aldrig har slået. Kamp 1 blev spillet i onsdags i århus, hvor vores piger tabte en tæt kamp med 4 point. Kamp 2 blev spillet i aftes i Rosenlund, hvor Rosenlund endnu en gang var fyldt af et stærkt hjemmepublikum. Vores piger kom skidt fra start, men et stærkt comeback gav en flot sejr på 57-52, så stillingen nu er 1-1. Den 3. og afgørende kamp spilles den 31/5 i Århus.

U19 herrerne spillede kamp 1 mod EBAA, Århus Elite, i onsdags i Rosenlund. Det foregik også en i en tæt pakket Rosenlund Hal. Vores drenge vandt en flot sejr, og spiller kamp 2 på mandag i Århus!

U14 piger, U16 herre og U16 damer spiller alle DM finale i weekenden. For U14 og U16 spilles der bedste af én kamp, så derfor bliver det afgjort i weekenden, men mere om de 3 kampe lidt senere…