Bedste resultat nogensinde til scania

Her følger en Scania Cup status efter den flotteste Scania turnering nogensinde

I den netop overståede Scania Cup/Nordiske Mesterskaber kom vores dygtige ungdomshold hjem med ikke færre end 3 guld og 1 sølv.

Det er klubbens bedste resultat nogensinde, og det bedste resultat blandt alle til dette års Scania Cup 🙂

Der var også masser af personlig hæder med hele 3 Scania Queens, 7 All Star spillere og finale kåringer!

Vi havde 8 hold med, og alle havde en super turnering også uden for banen Her blev der bakket op om hinandens kampe, når der var mulighed for det, og hygget på basen!

U12 (årgang 05) drengene var afsted for første gang, og de vidste det blev svært. Vores talentfulde drenge har nemlig kun 2 årgang 05 spillere på holdet. Resten er årgang 06/07. Drengene spillede nogle flotte kampe, og specielt kampen mod de senere vindere fra Gladsaxe vil blive husket J Drengene endte med at tabe kampen med 3 point, men kunne lige så godt have vundet.

Det hele endte med en placering som nr. 6, efter 5 gode kampe!

U13 pigerne(årgang 04) forberede sidste års 4. plads ved at finde guld! En super flot turnering, hvor det var tydeligt, at holdets udvikling i forhold til de andre hold har været markant! Holdet bestod af 5 spillere fra det til daglige U14 hold, og 5 spillere fra Kamilla og Kimberlys U12 piger.Holdet var meget mere sammenspillede i år, og gik ubesejrede gennem turneringen med en finalesejr på hele 62-26.

Det hele endte altså med guldmedaljer!

Karoline og Rebecca kom på All Star holdet. Leah blev kåret til finalens fighter. Karoline blev Scania Queen

U14 drengene (årgang 03) havde haft super forberedelser frem mod turneringen med blandt andet flere teambuilding events! Nanna og Milens drenge spillede noget af det bedste basket nogensinde set, og endte med at slå de bedste finske og svenske hold på vej mod finalen, hvor danske Sisu ventede.

Desværre var Sisu’s ”rutine” lidt for stor, og det endte med en smal Sisu sejr i finalen.

Drengene kunne altså tage hjem med nogle sindssyg flotte og velfortjente sølvmedaljer J

Lau kom på All Star holdet og blev kåret til finalens fighter. Sergej blev kåret til finalens MVP

U14 pigerne (årgang 03) havde haft lidt skadesproblemer frem mod Scania, men heldigvis nåede alle at blive klar.

Holdet startede lidt nervøst ud med en smal 2 point sejr i den første puljekamp, men derfra så de sig ikke tilbage. Sidst pigerne var til Scania cup i 03 årgangen var for 2 år siden, hvor det blev til bronze medaljer.

Udviklingen har gjort, at bronzen nu er skiftet ud med guldmedaljer, super flot!

Pigerne endte altså med guldmedaljerne efter at være gået ubesejret gennem turneringen!

Natascha blev kåret til finalens fighter. Karoline og Bianca kom på All Star holdet, og Bianca blev kåret til Scania Queen

U16 herrerne (årgang 01) var kommet i lidt af en dynamitpulje, at selvom holdet var uden Danijel Marsenic, der ”kun” spillede U17 og U19, var holdet et sølle scorede point fra at gå videre fra puljen til det ”rigtige” slutspil.

De sidste 2 placeringskampe, blev derfor brugt til at give spilletid til alle, og dem som også spillede U17 blev sparret.

U16 herrerne endte på en 15. plads

U16 damerne (årgang 01) har tidligere været i Scania finalen, så målet var klart inden afrejsen. Målet blev i den grad opfyldt, i det pigerne vandt guld efter 6 kampe, hvor den tætteste sejr var på +14 point.

Rigtig flot turnering af pigerne!

U16 damerne endte altså som guldvindere!

Gudmand blev kåret til finalens MVP. Caroline og Katrine kom på All Star holdet, og Katrine blev kåret til Scania Queen

U17 herrerne (årgang 00) spillede en super turnering med mange flotte kampe. Drengene vandt puljen og kvartfinalen over EVN, men måtte se sig besejret i semifinalen af svenske Uppsala efter en tæt kamp.

Bronzekampen mod Hørsholm blev også tabt, så drengene endte på en flot 4. plads.

U19 herrerne (årgang 98/99) spillede en flot turnering med noget virkeligt seværdigt basket, hvor de mange tilskuere i Täljehallen blev underholdt!

Kulminationen var drengenes kvartfinale mod de senere finalister fra Basket gymnasiet Luleå. Hele hallen var underholdt, men desværre tabte vores drenge med 1 point, men hold da op noget flot basket!

Drengene endte på en 6. plads efter et par placeringskampe.