Ungdomsuddannelse 2018

Står du for at skulle vælge ungdomsuddannelse i den nærmeste fremtid, vil vi i BMS Herlev gøre dig opmærksom på, at du ved at vælge Herlev Gymnasium får mulighed for at kombinere Team Danmark-ordningen med en studieretning, hvor du kan få idræt på B-niveau.

Den kombination eksisterer ikke på de andre ungdomsuddannelser i vores lokalområde

Vil du og dine forældre gerne høre nærmere om mulighederne på Herlev Gymnasium, kan I tage til informationsmøde på gymnasiet
mandag den 15. januar 2018 kl. 19.30.

Team Danmark-godkendelse kræver i udgangspunktet, at du er med på et af ungdomslandsholdene. Tal evt. nærmere med din træner herom.

Gymnasiet har sendt denne beskrivelse:

Idrætsgymnasiet – Herlev Gymnasium og HF

Herlev Gymnasium og HF har en stærk idrætsprofil.

Vi er et af 20 gymnasier i Danmark, der har tilladelse til at udbyde en særlig studieretning med idræt på B-niveau (matematik A, Idræt B, Fysik B og Biologi B). Vi har over ti års erfaring med at undervise elever på denne studieretning, og vi kan se, at eleverne har glæde af at fordybe sig i naturvidenskabelige og matematiske problemer med udgangspunkt i deres egen idræt.

Vi har sammen med lokale skoler, kommuner og idrætsforeninger etableret et samarbejde om at tilbyde gode vilkår for elever, der tilhører eliten eller sub-eliten i deres idræt. Det kan være som Team Danmark godkendt idrætsudøver eller med eliteidrætsgodkendelse fra Ballerup kommune eller Herlev Kommune.

Hvis du vælger studieretningen med idræt på B-niveau på Herlev Gymnasium og HF, kommer du til gå i en studieretningsklasse med andre elever, der også interesserer sig for idræt. Det er både fagligt og socialt meget velfungerende klasser, og studieretningen giver adgang til stort set alle videregående uddannelser.

Læs mere i vores folder på vores hjemmeside og kom til orienteringsaften på Herlev Gymnasium og HF mandag den 15. januar og hør mere om Idrætsgymnasiet – Herlev Gymnasium og HF.