Vi søger en træner til U12-drenge

Vores U12 drengegruppe er i denne sæson vokset fra ca. 20 til næsten 40 drenge. For at sikre at alle vores spillere får de rette træningsmæssige udfordringer og optimale fysiske rammer, har vi valgt at dele U12-gruppen over i to. Selve træningen er niveauinddelt, men hele gruppen deler hallen, således at vi sikrer en social sammenhængskraft og synergi mellem de to grupper.

Den gruppe, vi søger en træner til, træner onsdage 16.15 i Herlevhallen og fredage 16.00 i UCC hallen i Skovlunde. Holdet tilmeldes til Grandprix efter nytår.

Om dig

Vi søger en træner, som har stærke pædagogiske kompetencer og lyst til at introducere og fastholde flest mulige spillere til basketball og BMS Herlev. En af dine hovedopgaver bliver desuden løbende at rekruttere nye spillere til holdet.

Du behøver ikke nødvendigvis have stor trænererfaring, men du skal have mod på at tage autoritet og ansvar for træningen og samtidig lære holdet til at spille basketball i en klub som vores. Vi forudsætter et vist kendskab til basketball og hjælper dig med nødvendig træneruddannelse samt med at blive integreret i trænergruppen.

I BMS Herlev vægter vi også spillernes trivsel og at de indgår i de mange sociale aktiviteter, som vi løbende gennemfører hen over året på tværs af årgange og hold. Det er vigtigt, at du bakker op om klubbens fællesskab som en del af holdets identitet.

Samtidig lægger vi vægt på, at du af natur er samarbejdsorienteret i den løbende dialog og planlægning med de øvrige U12-drenge trænere og sportschefen.

Eftersom mange af holdets spillere er nye, vil der ligge en væsentlig opgave i at etablere et godt samarbejde med forældregruppen og sikre en god og informativ kommunikation via bl.a. holdsport. Du har klubbens opbakning til også at stille krav til spillere og forældre om at bidrage væsentligt til de aktiviteter, som er nødvendige for holdets og klubbens drift.
Holdet skal i 2017 til at spille Grandprix og det vil også blive en af dine opgaver at tage med holdet til kampe på hjemme- og udebane for at coache drengene til gode oplevelser i forbindelse med GP-stævnerne.

Du vil komme til at referere til klubbens sportschef.

Vi håber, at du har fået mod på at høre mere om trænerjobbet som U12-drenge træner. Hvis du er, kan du kontakte sportschef Henrik Koll på 71 72 95 31 eller mail koll.henrik@gmail.com.

Vi ønsker dig tilknyttet til holdet og klubbens hurtigst muligt. Vi yder et trænervederlag efter aftale.