BMS Herlev forlænger med succes-duo

BMS Herlev er meget glade for at kunne fortælle, at Sam Tamargo og Kimberly Nørgaard fortsætter som trænere for Wolfpack Dameliga-holdet i næste sæson.

De to trænerprofiler har i den nyligt afsluttede sæson ført landets suverænt yngste Dameliga-trup med en gennemsnitsalder på 17 år til en flot 6. plads i Ligaen og helt til semifinalen i pokalturneringen. I gruppespillet slog Wolfpack-damerne de senere suveræne danske mestre fra BK Amager. Arbejdet med at udvikle holdets mange talenter bliver altså videreført også i sæsonen 2019-2020 og det er både klubbens sportslige ledelse og spillerne meget tilfredse med.

Sportschef Jesper Lundin udtaler: ”Vi er virkelig stolte over at kunne indgå en ny aftale med Sam og Kimberly. De har imponeret hele basket-Danmark med indsatsen for vores Liga-damer, hvor et kombineret fokus på individuel spiller-udvikling i den daglige træning og kollektiv indsats på kampdagen har givet flottere spil og bedre resultater, end vi havde turdet håbe på. Vi føler selv, at vi kunne spille helt lige op mod selv de bedste hold undervejs. Det kan vi i høj grad takke Kimberly og Sam for.

Vi glæder os vildt meget til september, hvor vi atter vil udfordre alle Liga-modstandere og underholde holdets fans med seværdig basketball. BMS Herlev fortsætter med en meget ungt trup og det kan vi gøre i fuld fortrøstning til, at vi med DM-sølv til U19-damerne og danske mesterskaber til både U17- og U15-damerne har fremtidens talenter hos os.”

Holdets nestor, 22-årige Cecilie Jessen, tilslutter sig: ”Jeg er selv en af dem, som i vores evalueringsproces har peget på Sam og Kimberly som de helt rette til at stå i spidsen for Wolfpack Dameliga-holdet. De supplerer hinanden godt, og Sam er rigtig, rigtig god til at fokusere på, hvor vi hver især som spillere skal udvikle os. Måske den bedste i Dameligaen. Det er fedt, at vi spillere kan se frem til at blive bedre også i næste sæson. Det bliver rigtig godt, er jeg sikker på.”

Head coach Sam Tamargo udtaler: ”Sidste sæson var pigernes første i Dameligaen, hvor de overraskede alle i basket Danmark inklusiv dem selv! Vi spillede noget udfordrende og friskt basket, hvor det over hele sæsonen var tydeligt at følge den markante udvikling som pigerne gennemgik! Vi vandt en del flotte sejre, og kun i få af vores nederlag var vi uden chance for at vinde. Nu er vi alle blevet 1 år rigere på erfaring, så det er en spændende sæson vi går i møde, hvor pigerne ved hvad de går ind til. Konceptet med at pigernes personlige udvikling er i højsædet fortsætter. Vi går ikke på kompromis med destruktivt basket for at få et par sejre mere. Holdet ser stærkere ud end sidste sæson, og Kimberly og jeg glæder os meget til at komme i gang”