Sæsonen er nu halvvejs, selvom den var lidt lang tid om at komme i gang i år. Her følger en status på vores mesterrækkehold.

Der spilles mesterrække for U13, U15, U17 (landsdækkende) og U19 (landsdækkende) – både drenge og piger. Vi er med i alle 8 mesterrækker, faktisk med 10 hold, da vi har 2 U13 drengehold i mesterrækken og 2 U19 damehold!

U13 pigerne:
U13 pigerne har til denne sæson fået ny head coach, da Turi Høgh har overtaget pigerne. Holdet har fortsat hvor de slap sidste sæson, og er indtil videre fortsat ubesejrede i mesterrækken til trods for at de fleste på holdet er fra 2007/08. Holdet er markant mindre end alle andre hold i Mesterrækken, men spiller til gengæld noget teknisk flot basket!

U13 drenge M1:
U13 drenge mesterrækken er delt i 3 rækker, hvor M1 ligger i den bedste række. Holdet er ligesom U13 pigerne blandt de mindste i højden, men spiller noget flot udfordrende og hurtigt basket.
Drengene har tabt 2 tætte kampe, og endte dermed på en 3. plads i ”første runde” og er dermed klar til at spille med i den bedste række efter nytår!
M1 har tilmed kvalificeret sig til Pokalfinalen!

U13 drenge M2:
Coach Friis og Corydon har lavet et super stykke arbejde med drengene her! Holdet startede i den 3. bedste mesterrække pulje. En pulje som drengene gik ubesejrede igennem efter nogle virkelig flotte kampe, og er dermed rykket op i den næstbedste pulje efter nytår – super flot arbejde!

U15 piger:
Pigerne har også fået ny coach i år, idet Sam Tamargo har overtaget ansvaret for mesterrækkeholdet.
Pigerne og Sam skulle lige lære hinanden at kende, men her på det seneste har pigerne virkelig spillet flot basket!
Pigerne ligger nr. 2 i en meget tæt Mesterrække!
Pigerne er også i Pokalfinalen efter nogle sikre sejre over de nærmeste konkurrenter fra Sisu og Amager!

U15 drengene:
Drengene har mistet 2 vigtige spillere i forhold til sidste sæson. Noam rejste til Israel inden sæsonen, og August lidt inde i sæsonen!
Drengene har dog imponeret med noget rigtig flot basket, hvor ingen kan følge med drengenes fight/hjerte!
Drengene har vundet Mesterrækken før nytår efter nogle flotte sejre, hvor blandt andet Brønshøj, der har hele 8 landsholdsspillere, blev slået med 26 point!
Drengene er dermed klar til 2. halvdel af sæsonen, hvor mesterskabet skal afgøres…

U17 pigerne:
U17 pigerne består af hele 21 spillere, der alle skal i kamp. Der bliver derfor roteret godt rundt på holdet fra kamp til kamp.
Pigerne ligger nr. 1 i Mesterrækken, og har kvalificeret sig til pokalfinalen!
U17 pigerne spiller også med i U19 mesterrækken for at blive udfordret yderligere! Det har givet nogle flotte kampe, hvor det er blevet til sejre over både Hørsholm og Stenhus, og en semifinaleplads i U19 pokalturneringen, hvor vores egne U19 damer var lidt til tælling, men endte dog med at sikre sig finalepladsen!

U17 herrerne:
U17 herrerne har haft en svingende sæson, hvor de har vist noget virkelig flot basket, men også haft nogle niveaudyk!
I Mesterrækken ligger drengene nr. 8 i en tæt række med 5 sejre og 3 nederlag. Det kunne lige så godt være blevet til 8 ud af 8 sejre – så tætte var nederlagene!
Drengene skal nok være klar når slutspillet om DM starter i slutningen af sæsonen!
Men drengene har vist niveauet i de kampe, der har haft betydning, og er derfor klar til pokalfinalen!

U19 damerne:
U19 damerne, der jo også er vores Dameligahold, ligger på en 2. plads i den landsdækkende mesterrække!
Pigerne har tabt en enkelt kamp med 6 point til de evige rivaler fra Åbyhøj, og har ellers vundet resten af kampene sikkert!
Det ligner endnu en sæson, hvor Åbyhøj og vores piger skal dyste om både Pokaltitlen og DM.
I pokalfinalen den 12. januar møder de to hold hinanden første gang i år, hvor der er en titel på spil!

U19 herrerne:
U19 herrerne har haft en lidt turbulent sæson. Drengene er ikke så mange, men dem der er kan virkelig spille bold.
Dibba valgte at starte på Stenhus Basket College, Joachim valgte at fortsætte sin udvikling på Basket Akademiet Hapoel Tel-Aviv, og da Danijel for en måneds tid siden valgte at skifte til Stevnsgade, så det lidt sort ud!
Drengene har dog lige fået tilgang af Max og Mikkas, så nu lysner det igen!
Lige nu ligger drengene på en 3. plads i den landsdækkende U19 mesterrække, og med den fornyede stabilitet i truppen, ser både vi og coach Adrian Moss frem til 2. halvdel af sæsonen.

Alt i alt er endnu en sæson godt i gang, hvor vi viser flaget som indehavere af Danmarks stærkeste ungdomsafdeling – super stykke arbejde af vores virkelig dygtige ungdomstrænere!