Danmarksmestrene skal have ny træner

De danske mestre fra BMS Herlev skal have ny træner. Efter at have ført klubben til Danmarksmesterskabet har Morten Thomsen valgt, at stoppe som træner, da han ikke mener der er timer nok i døgnet. “Det er svært at stoppe, men et så spændende projekt skal have en fuldt kommittet person ved roret – og det kan jeg ikke lige nu”. Siger Morten Thomsen.

Elitechef Claus Strøh udtaler: “Jeg har fuldt respekt for Mortens beslutning, selvom jeg gerne havde set Morten fortsætte den udvikling han stod for med vores damehold”. “Mortens erfaring og ro var lige hvad vi manglede i den foregående sæson, så vi kunne krydre vores fornemme talentudvikling med et danmarksmesterskab”.

Valget på den nye head coach er igen faldet på en træner fra BMS Herlevs egne rækker. Ungdomssportschefen, ungdomstræner og tidligere herre spiller, Jesper Lundin har sagt ja til at træne klubbens damehold i næste sæson. Jesper har over en lang årrække været med til at skabe talenter på pigesiden i BMS Herlev, både som ungdomsportschef og som træner.

Claus fortsætter: “Jesper har været et kæmpe aktiv for klubben og opnået en kæmpe succes med de hold, han har arbejdet med. Jesper har en stor andel i at BMS Herlev har været i stand til at fastholde så mange damespillere og have en så bred spillerbase som vi har, så vi kan betragte os som et tophold i dameligaen – pga. vores dedikerede arbejde med ungdommen”

Jesper Lundin udtaler om næste sæson og hans nye rolle: “Jeg ser med stor glæde frem til den kommende sæson! Selvom vi har mistet nogle spillere, som tager på college i US, får vi et hold fuld af super talentfulde, dygtige, unge, erfarne og underholdende spillere. Jeg har stor tiltro til egne evner, og er overbevist om, at jeg vil få det maximale ud af hver enkelt spiller og holdet som en enhed! Det kommer til at blive underholdende og sjovt både at være spiller og tilskuer til vores kampe”

Formand, Mike Viehweg udtaler: “Jesper har bevist igennem flere år, at ‘the sky is the limit’ for vores piger. Han formår typisk at få det mest mulige ud af sine spillere og har skabt mange vindere. Hans gode holdning, hans konsistens og især hans beslutsomhed skaber en speciel atmosfære i klubben og det er blandt andet derfor han er en højt anset træner blandt spillerne, klubben og i branchen.

Selvom vi får et endnu yngre hold i næste sæson, end sidste sæson, skal vi huske på, at Jesper har ført mange af vores ungdomsspillere i flere finaler igennem årene, noget som meget få spillere oplever i løbet af en karriere. Denne erfaring, som spillerne har fået, vil helt sikkert hjælpe dem i næste fase af deres udvikling i Danmarks bedste liga. Nu efter udnævnelsen kan Jesper gå i gang med at opbygge en roster, der vil være bygget på home-grown spillere.”