Ny Head Coach til Basketligaholdet

BMS Herlev har ansat Head Coach til Basketligaholdet for de næste 2 år.

Head Coach for BMS Herlev herrehold vil de næste 2 år hedde Adrian Moss. Adrian Moss har været i BMS Herlev Wolfpack siden sæsonen 2016/17, hvor han spillede for holdet. I de sidste 2½ år har Adrian været på bænken som assisterende træner. I år vil han så flytte lidt længere frem og varetage jobbet som Head Coach.

Elitechef Claus Strøh udtaler: ”Adrian Moss har været en rigtigt klub mand her i BMS Herlev, hvor han både har været tilknyttet herreholdet som spiller og træner, men han har også vist entutiasme med hans arbejde i at udvikle ungdomsspillere i moderklubben”. ”Vi føler, at Adrian er den helt rigtige mand til at effektuere klubbens reviderede startegi på elitesiden, og vi glæder os til at følge hans videre udvikling som coach”. ”Adrian har spillet på nogle rigtig store adresser rundt om i verden og oplevet basketball på mange niveauer. En viden skal han nu som Head coach kan videreføre til BMS Herlev’s spillere – det bliver spændende”.

Formanden for BMS Herlev, Michael Viehweg udtaler: “Adrian er en værdsat, professionel, hårdtarbejdende og grundig træner. En værdig træner, der er så klar som man kan være til stillingen, efter flere år i vores klub. Adrian har også mange års erfaring i dansk basketball, hvor han har en proven record både som spiller og som træner, og det kan vores unge spillere lære meget af. Det der glæder mig særligt er, at Adrian har en meget klar filosofi, som matcher vores i ledelse, og jeg er sikker på, at han vil fremme vores spillere og hjælpe os med at nå de strategiske mål, vi har sat”.

Head Coach Adrian Moss fortæller: “I’m excited to be the head coach of BMS Herlev’s men’s league team and I’m grateful for the opportunity. Being a first-year head coach with a young team, there will be a lot of ups and downs throughout the season, and it will be a learning process for both me and my team, but we plan on navigating those together with the help of our great support staff. I look forward to watching the growth and development of this team and helping them to become better players and young men”. 

Dette betyder også, at det i hvert fald for stykke tid bliver et farvel til Pascal Colman, som har været træner i klubben i flere år, i både ungdomsafdeling og klubbens Basketliga hold.

Elitechef Claus Strøh udtaler: ”Pascal Colman har udført et flot og professionelt arbejde som træner i klubben”. ”Vi ønsker ham åbenhjerteligt held og lykke i hans kommende basketarbejde – og håber at se ham i klubben igen”.