Tommy Nielsen takker af som Wolfpack sportsdirektør

Efter igennem 10 år at have været træner, sportschef og sportsdirektør takker Tommy Nielsen af i rollen i den Sportslige afdeling. Det startede op i Rosenlund Ny Hal nederst i 2. Division. Med BMS is Back er rejsen gået op igennem rækkerne og nu med en veletableret Herre og Dame Elite i landets bedste rækker.

Tommy Nielsen udtaler:

Igennem de sidste 10 år har den Sportslige ledelse været frivilligt drevet på Herre siden. I en rolle hvor der også har været et overvejende kommercielt fokus er dette ikke foreneligt for at klubben skal vokse. Jeg vil gerne sige tak til spillere og stab, som jeg har mødt på min vej igennem de sidste mere end 10 år. Fra bunden af 2. division har vi flyttet klubben længere, end få regnede med og dette med en ansvarlig økonomisk strategi med balance og rigtige gode forudsætninger for elite basket fremadrettet.

Mit ansvar i det private, så som arbejde og familie er blevet større og dette gør, at jeg ikke kan varetage lige så mange roller som hidtil. Det har været en naturlig vej for mig, at gøre dette frivilligt, da jeg holder meget af klubben og menneskerne deri. Men hvis klubben skal fortsætte med at gro, er der behov for mere professionelle og betalte roller i fremtiden. Jeg vil i stedet prioritere, at hjælpe klubben med at rejse økonomi og opbakning, så der fortsat kan være Elite Ungdom-, Dame- & Herre Basket på højeste niveau i Ballerup og Herlev Kommune i de kommende mange år.

Jeg vil gerne takke alle dem, der har bakket op om klubben igennem årene og som har en kæmpe andel, af hvor vi er idag. En stor del af rejsen har været at tilbringe en masse tid med gode mennesker, om dette er frivillige i trænergruppen, sportschefer, fysio’er, fysiske trænere, spillere, forældre eller samarbejdspartnere i Kommunerne, Sponsorere, Basketligaen eller Danmark Basketball Forbund.

Vi satte BMS og senere BMS Herlev Wolfpack tilbage på kortet og jeg er ekstremt stolt over den udvikling klubben har været igennem, sammen med det store ansvar, der er taget for Dansk Basketball. Vi fik klubben i Ballerup Super Arena og lavede tilskuerrekord i først 1. Division, senere Basketligaen og til sidst med 3 udsolgte landskampe, hvor vi fortsat er ubesejrede. Tak!