Ny sponsoransvarlig for ungdoms og bredde senior

BMS Herlev har fået ny sponsoransvarlig for ungdoms og bredde senior afdelingen

Efter længer tids fraværs af en sponsorfunktion i ungdomsklubben har Recail Bekirovski (Rikki) sagt ja til at opstarte sponsorarbejdet i klubben med fokus på ungdomsafdelingen og breddeseniorafdelingen. Rikki og familien er velkendte ansigter i ungdomsklubben, hvor hans to piger spiller på U13 og U17 holdene.
Rikki har gennem mange år været en aktiv deltager i foreningslivet Danmark, hvor han bl.a. har være formand i PrespaDK og haft ansvaret for et succesfuldt sponser program i klubben. Rikki vil have ansvaret for udarbejdelse af en strategi for området, koordinering af aktiviteterne og ikke mindst opsøgning af sponsorer.

Det står allerede klart nu, at fokus på kortsigt er, at få fundet sponsorer til udskiftning af uniformer og få skabt nogle faste rammer og produkter for vores kommende sponsorer. På længere sigt skal der sikres penge til styrkelse af trænerteams og til at mindske de samlede omkostninger for spillerne.

Formanden for BMS Herlev Mike Viehweg udtaler: ”Vi er utrolig glade for at Rikki har meldt sig til at varetager sponsorområdet. Det er et område hvor vi historisk har haft meget lidt erfaring og fokus og vi glæder os til, at der kommer struktur på sponsor arbejdet i ungdomsafdelingen.
Klubben har forberedt og igangsat en masse nye aktiviteter som skal gøre klubben endnu mere attraktiv for medlemmerne og her spiller sponsorarbejdet en stor rolle i muliggørelsen.”

Rikki fortæller: ”jeg glæder mig virkelig meget til, at kunne bidrage med mine erfaringer og ideer til at få skabt et spændende ”ungdomsprodukt” som sponsorer vil syntes er interessant at være en del af.
Jeg har været en del af klubben gennem de sidste 10 år og mener vi har en fantastisk klub som burde kunne få stor sponsormæssig interesse fra mange sider. Jeg glæder mig ligeledes til at godt samarbejde med vores dygtige sponsorenhed for Ligaholdene.”

Rikki er allerede gået i gang med arbejdet og der er plads til flere.

Hvis du lyst til at være med eller har gode ideer til sponsorer så ring/skriv gerne til Rikki på tlf. 53787860 eller sponsor@bmsherlev.dk